Sveiki atvykę! :))

Sveiki atvykę į mano blog'ą! :)) Čia rasite tai, ką privalote pamatyti per savo gyvenimą. Have a good time! Tomas Zinkevičius

2012 m. vasario 17 d., penktadienis

STOP ACTA!

       

      Stabdom šį reikalą!
Tiem kas nežino kas čia per velnias - Anti-Counterfeiting Trade Agreement. Tai tarptautinė prekybos sutartis, ginanti intelektinę nuosavybę, tačiau pažeidžianti žmogaus teises.

Žodžiu iš esmės, tai valdžios ir piniguočių kova prieš BŽK (By**s žino ką). Jei idiotai politikai priims ir patvirtins šitą sutartį, laisvas internete - sudie. Ateis laikas, kada norėdami į savo blogą įkelti nuotrauką, turėsime ją pirkti arba nufotografuoti vaizdą patys. Nors Lietuva ir paskelbė, kad "neskubės" ratifikuoti ACTA sutarties, grėsmė vis dar liko. 

Daugiau apie šią nesamonę skaitykite www.stop-acta.lt tinklapyje. 

Aš sakau tik tiek - ši sutartis pažeidžia žmonių teisės. Pasakyk savo nuomonę ir tu! Jei mūsų bus daug - pažadu, kad mes neliksim neišgirsti.

Tuo tarpu pabaigai, siunčiu ACTA iniciatoriams savo nuomonę!







2012 m. vasario 16 d., ketvirtadienis

TomorowLand!!

       Dėka vieno labai išsilavinusio muzikoje žmogaus, aš sužinojau apie šį festivalį!
Neįtikėtina. Dar niekad taip nenorėjau į jokį festivalį!

      Šis šokių muzikos festivalis dabar vyks net keturias dienas! Nuo liepos 26 iki 30 dienos! Šis nepakartojamas renginys vyks DreamVille'yje, Belgijoje. 




VSFS!

             Kiekvienas tikras lietuvos vyras privalo tai pamatyt. Kasmetinis renginys, sutraukiantis šimtus mados, muzikos ir meno pasaulio atstovų, bei milijonus žiūrovų prie televizijos ekrano.
             Šio renginio metu vienoje vietoje susiburia garsiausi pasaulyje mados dizaineriai, įžymiausi atlikėjai, kaip pvz. Justin Timberlake, Jay-Z, Beyonce ir kt. Ir aišku krūva kitų garsių pasaulių asmenų.

             Vaikinai - mėgaukitės, merginos - nepavydėkit. Tai Victoria's Secret Fashion Show!